<body>
Sećanja mi te vrate
ti me ljubiš i dalje ..

*counter

32517

01.01.2013.

105

Kao prvo , sretna svima Nova 2013, Godina , puno sreće, zdravlja, ljubavi, para i lijepih trenutaka u istoj . Eto, uz prelijep provod ispratih i 2012 godinu. Nas 15ak je slavilo kod druga u stanu, i bilo je malo reć predobro... Svu noć nismo spavali, mislim da se naselje orilo od nas i naše muzike haha , ali dobro , mladi smo pa nam neće zamjeriti. Posebno je smiješno bilo kad su se 2 druga ( koji su bili pjani ko letve ) ofirali i provaljivali ... Pa je bilo padanja sa stolice , matematičkih nebuloza tipa 2+2=6, pjanih govora i slično .. To je definitivno noć učinilo perfektnom :)  Dogovorili smo se da ćemo preko raspusta ponovo ovakve provode organizovati , jer se isplati ponoviti ovo , pa valjda bude nešto od toga .. :)

Od 2013 ne očekujem ništa.. Znam da od mene same zavisi ostvarenje svih ciljeva i želja.. Pa ništa ne mogu ubrati sa drveta ili čekati da mi padne s neba. Tako da jedino što želim jeste zdravlje mene i mojih najmilijih.. Za ostalo ću lako .

2012 je bila krasna godina, puna svega i svačega. I lijepih, i manje lijepih trenutaka i suza i smijeha.. Opet , kad na kraju sve saberem i oduzmem, najviše je bilo onih lijepih i nadam se da će tako biti i u 2013.

Toliko od mene za ovaj put, 

                        Malo smo pili, veseli bili .. Društvo je svu noć igralo ..